Domain regisztráció

A Proserver lehetőséget biztosít .hu, .com és .eu közdomain regisztrálására is.

A domain név segítségével vállalkozása könnyedén megtalálhatóvá, elérhetővé válik a világháló információs áradatában. A Proserver lehetőséget biztosít .hu, .com és .eu közdomain regisztrálására!

 

Domain regisztráció folyamata

A sikeres domain regisztrációhoz elsőként ellenőrizze, hogy az adott domain név szabad–e (http://www.domain.hu/domain/szabad-e/ ). Ha igen, akkor töltse le a DOMAIN IGÉNYLŐLAPOT, és azt a szükséges dokumentumokkal hiánytalanul kitöltve faxolja vissza nekünk
a (1) 888 2019-es faxszámra!

Megrendelés esetén a következő dokumentumok szükségesek:

Magánszemélyek esetén:

 • kitöltött és aláírt igénylőlap
 • személyi igazolvány és lakcímkártya

Vállalkozások esetén:

 • kitöltött és aláírt igénylőlap
 • aláírási címpéldány
 • cégbírósági végzés

A domain név legalább 2, de maximum 24 karakter hosszú lehet. A név csak a latin abc ékezet nélküli valamint a magyar ékezetes kisbetűkből (a-z), számokból (0-9) és kötőjelből (-) állhat. A domain név elején és végén betű vagy szám kell legyen, és nem tartalmazhat két vagy több kötőjelet közvetlenül egymás után.

 

Szolgáltatáscsomag Díj
Domain regisztráció
+ karbantartás .hu
3 000 Ft/2év *
Domain regisztráció
+ karbantartás .eu
3 000 Ft/év *
Domain regisztráció
+ karbantartás .com 
3 000 Ft/év *
Domain átkérés
+ karbantartás .com 
első év 3 000 Ft *

* Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Az árak listaárak, azoktól egyedi szerződési feltételek esetén eltérés lehetséges! Az eltérések minden esetben ügyfeleink számára kedvezőek!

 VPN hozzáférés
Megoldás a Proservertől telephelyek/irodák közötti biztonságos kommunikációra

IPSec VPN szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Interneten keresztül ügyfeleink telephelyei/irodái egy virtuális magánhálózaton keresztül (Virtual Private Network) kapcsolódjanak össze, amely segítségével a végpontok biztonságosan, tetszőleges adatot továbbíthatnak egymás között.

A telephelyek és a központi szerver közötti kommunikáció a végpontokon elhelyezett routerek által létrehozott titkosított VPN IPSec csatornán keresztül történik, garantálva ezzel az adatok biztonságát.

A VPN hálózat kialakítása és árazása felmérés után egyedileg történik. Árajánlat kéréssel és további információval kapcsolatban keresse kollégánkat (sales@proserver.hu).

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal hatékony informatikai támogatást nyújtunk azon ügyfeleinknek, akik a nálunk elhelyezett gépeiknek a felügyeletét és karbantartását a Proserver szakembereire bízzák.

Adatmentés
 • napi adatmentés
 • adathordozó cseréje és raktározása
 • alapcsomag 3 GB adatmennyiséget tartalmaz
Állapot felügyelet
 • állapot felügyelet (a szervergép memória állapotának ellenőrzése, processzor terheltség felügyelete)
Javítás, karbantartás
 • eseti jellegű javítás, karbantartás
 • eseti szoftver installáció
IP konzol rendszergazdáknak
Díjmentes IP konzol szolgáltatásunk abban az esetben nyújt segítséget, ha az elhelyezett számítógépek működésében olyan hiba lépne fel, amelynek következtében a szerver az internetről nem érhető el.

Az IP konzol használatával - egy belépési azonosítóval és jelszóval védett felületen - az ügyfél szakembere úgy dolgozhat a hiba elhárításán, mintha a javítandó eszköz előtt ülne, így nincsen szükség a teremben lévő személyes jelenlétre

Backup FTP tárterület
A 10 GB tárterületre csak a Proserver IP tartományából lehet fel és letölteni FTP kliensprogram használatával, az ügyfél által megadott felhasználónév és jelszó segítségével.

Nameserver
Ügyfeleink számára korlátlan számú, díjmentes másodlagos nameserver szolgáltatást biztosítunk azon domain nevekhez, amelyek regisztrátora a Proserver.

Port monitorozás
A Proserver géptermében elhelyezett gépeken 5 darab port monitorozást vállaljuk díjmentesen, üzemzavar esetén operátoraink 24 órában értesítik az Ügyfeleket.

 

Szolgáltatásunkban a következő irányelveket tartjuk mérvadónak:

Kiszolgálás  
Kollégáink igyekeznek a legrugalmasabban kezelni a felmerülő igényeket. Az egyedi méretű gépek számára történő hely kialakításától kezdve a manuális CD cseréig, mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 
24 órás rendelkezésre állás  
Szerver hoszting szolgáltatásaink tartalmazzák a 24 órás felügyeletet és a folyamatos személyes, illetve távoli (IP konzolos) hozzáférési lehetőséget a nálunk elhelyezett vagy a Proservertől bérelt eszközökhöz.

 
Fizikai biztonság  
NATO beszállítói minősítésünk alapfeltétele a 24 órás fegyveres "élőerős őrzés". Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a Proserverben elhelyezett eszközök biztonságát.

 
Költségoptimalizálás  
Ügyfeleink egyik fő érve az IT outsourcing mellett a költségoptimalizálás, amelyet kollégáink is szem előtt tartanak. Igyekszünk szolgáltatásainkban és tanácsainkban a lehető legoptimálisabb megoldásokat választani.

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.