A WebsiteSpark program a néhány fős webügynökségek számára 3 évig Microsoft-szoftvereket és -megoldásokat, valamint támogatást és oktatási lehetőségeket is biztosít. A webfejlesztők, a Hosting Partnerek és a Network Partnerek sikere iránti elkötelezettségünk részeként a programot induló költségek nélkül kínáljuk.

A program előnyei

A programban a webügynökségek, dizájner cégek a Microsoft termékekhez, technológiákhoz jutnak hozzá, továbbá speciális hoszting ajánlatokat kapnak partnereinktől. Amint regisztrált a programba, az alábbi termékekhez juthat hozzá letöltéssel:

 • Tervezőeszközök/fejlesztőeszközök/tesztelési eszközök: Minden webfejlesztő cég jogosult a következőkre:
  • Visual Studio® 2008 Professional Edition – 3 felhasználói licenc
  • Expression® Studio 2 (vagy 3) – 1 felhasználói licenc, kizárólag a webfejlesztő cég elsődleges kapcsolattartója számára
  • Expression® Web 2 (vagy 3) – 2 felhasználói licenc
  • Windows Web Server ®2008 (vagy Windows Web Server2008 R2 a megjelenést követően) – 3 felhasználói licenc
  • SQL Server® 2008 Web – 3 felhasználói licenc
 • Üzemeltetés és üzembe állítás: A saját üzemeltetési tevékenységet végző webfejlesztő cégek négy üzemi processzorlicencre jogosultak az alábbi rendszerekhez (előfeltétele az SPLA Essentials licencszerződés megkötése):
  • Windows Web Server 2008 (vagy Windows Web Server 2008 R2, a megjelenést követően)
  • SQL Server 2008 Web
 • A webfejlesztő cégek emellett jogosultak lehetnek a Microsoft vagy más partnerek különleges ajánlataira, többek között olyan kiegészítő jellegű, külső technológiák használatára, mint például a következő:
  • DotNetPanel vezérlőpult-alkalmazás – Az SMB SAAS Systems Inc. prémium vezérlőpult-alkalmazása, amellyel a webfejlesztők hatékonyan szabályozhatják a webhely-üzemeltetési paramétereket.

A szoftverek mellett a Microsoft WebsiteSpark program a webügynökségeknek, dizájnereknek lehetőséget bizosítanak a következőkre is:

 • Szerezzen üzleti lehetőségeket: A Microsoft marketing eszközeit is használva számos üzleti lehetőséghez juthat a WebsiteSpark programon keresztül, emellett a program egy folyamatosan bővülő közösségként is működik.
 • Támogatás és oktatás:
  • 2 professional technikai támogatási incidens
  • 2 professional technikai támogatási incidens
  • A Network Partnerek és Hosting Partnerek jóvoltából széleskörű támogatási lehetőségekhez férhet hozzá technológiai és üzleti témakörben is.

Bővebben a programról…

A csatlakozás feltételei: A webfejlesztőkre, dizájnerekre vonatkozóan a program a következő feltételeket határozza meg:

 • Professzionális cégek, amelyek elsődleges tevékenysége webfejlesztési és -tervezési szolgáltatások nyújtása ügyfeleik számára, a Microsoft Partner Network (MPN) hálózatban meglévő tagságra való tekintet nélkül.
 • A webfejlesztő cégnek legfeljebb 10 tagja lehet (beleértve a tulajdonosokat, az alkalmazottakat és az alvállalkozókat is).

A webfejlesztő cégnek emellett vállalnia kell a következőket:

 • A regisztrációt követő hat hónapon belül legalább egy új webhelyet kifejleszt és üzembe állít Microsoft-eszközök és -kiszolgálók használatával; ezt és az egyéb új webhelyeket bejelenti a Microsoft számára.
 • Amennyiben még nem tag, a programban való részvételhez regisztrál az MPN hálózatban (ezt a WebsiteSpark programba való regisztráció során is megteheti)

Szabályozás: A WebsiteSpark programban részt vevő webfejlesztő és dizájner cégek 3 évig élvezhetik a program nyújtotta előnyöket. Mind az első, mind a második eves fordulónál meg kell frissíteniük a szerződésüket.


Díjak: A programból való kilépés – a 3 év lejártakor, vagy más okból történő szerződébontáskor – egy névleges díj (100 USD) ellenében történhet. A webfejlesztők, a Hosting Partnerek és a Network Partnerek sikere iránti elkötelezettségünk részeként a programot induló költségek nélkül kínáljuk.

 

Szolgáltatásunkban a következő irányelveket tartjuk mérvadónak:

Kiszolgálás  
Kollégáink igyekeznek a legrugalmasabban kezelni a felmerülő igényeket. Az egyedi méretű gépek számára történő hely kialakításától kezdve a manuális CD cseréig, mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 
24 órás rendelkezésre állás  
Szerver hoszting szolgáltatásaink tartalmazzák a 24 órás felügyeletet és a folyamatos személyes, illetve távoli (IP konzolos) hozzáférési lehetőséget a nálunk elhelyezett vagy a Proservertől bérelt eszközökhöz.

 
Fizikai biztonság  
NATO beszállítói minősítésünk alapfeltétele a 24 órás fegyveres "élőerős őrzés". Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a Proserverben elhelyezett eszközök biztonságát.

 
Költségoptimalizálás  
Ügyfeleink egyik fő érve az IT outsourcing mellett a költségoptimalizálás, amelyet kollégáink is szem előtt tartanak. Igyekszünk szolgáltatásainkban és tanácsainkban a lehető legoptimálisabb megoldásokat választani.

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.